Arsurile şi plantele medicinale-318 - 11-Bio Vita - Editura AIUS
Sunteti aici:Carti Bio Vita Arsurile şi plantele medicinale
Info: Browserul dumneavoastra nu accepta cookies. Pentru a utiliza toate facilitatile magazinului, va rugam sa activati cookies.
PrinteazaTrimite e-mail
Armonia somnambulilorARTITUDINI. Studii/ Interpretări/ Cronici/ Interviuri/ Recenzii
Arsurile şi plantele medicinale
Mareste imaginea

Arsurile şi plantele medicinale

20.00 RON

Bio Vita
Pune o intrebare despre acest produs

 

Autor:

Marian Niţă, Cristiana Tulitu-Păuna

ISBN: 978-606-562-320-0
An de apariţie: 2013
Format: A5
Nr. de pagini: 164
Prezentare:

Arsura reprezintă una dintre cele mai grave, epuizante şi mutilante agresiuni. Leziunea locală de arsură este o entitate dinamică. Neglijată la început, ea se poate aprofunda. Un tratament corespunzător general şi local îi poate dirija evoluţia pe un drum mai scurt spre vindecare.

Indiferent de modul de producere, factorii lezionali esen­ţiali sunt temperatura la care este expusă pielea şi durata expunerii, aceşti factori determinând gradul de alterare struc­turală a tegumentului.

Omul a utilizat dintotdeauna plante pentru vindecare şi aproape imediat ce a învăţat să scrie, el a consemnat descrieri ale proprietăţilor curative ale acestora.

Plantele nu sunt remedii universale şi nici un ultim refugiu la care se apelează adesea, după ce toate metodele terapeutice au fost epuizate. Ele îşi au locul bine stabilit de specialişti în arsenalul terapeutic, fie că este vorba de cele cu acţiune majoră sau medie, fie că este vorba de adjuvante.

 


Disponibilitate

Acest produs nu este disponibil in prezent.
De obicei se expediaza in :

not_available.gif


Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează