Culegere de sucuri din plante medicinale-368 - 11-Bio Vita - Editura AIUS
Sunteti aici:Carti Bio Vita Culegere de sucuri din plante medicinale
Info: Browserul dumneavoastra nu accepta cookies. Pentru a utiliza toate facilitatile magazinului, va rugam sa activati cookies.
PrinteazaTrimite e-mail
Culegere de salate din plante medicinaleCulegere de supe din plante medicinale
Culegere de sucuri din plante medicinale
Mareste imaginea

Culegere de sucuri din plante medicinale

15.00 RON

Bio Vita
Pune o intrebare despre acest produs

 
Autor:

Marian Niță, Marioara Niță

ISBN: 978-606-562-446-7                   
An de apariţie: 2015
Format: A5
Nr. de pagini: 118
Prezentare:

Plantele medicinale, fructele şi legumele sunt nu numai alimente, ci şi adevărate medicamente. Experienţele şi consta­tările făcute în practică au condus la concluzia că folosirea frecventă a sucurilor naturale contribuie substanţial la o bună stare a sănătăţii personale.

Sucurile au asupra organismului o acţiune stimulatoare generală şi dezintoxicantă, împiedicând fenomenele de putre­facţie intestinală; sunt reco­mandate în cazurile de deficienţă generală a organismului, în insuficienţele hepatice sau renale şi mai ales în afecţiunile digestive.

Efectele pozitive ale sucurilor naturale pot fi obţinute şi prin folosirea lor la vitaminizarea mâncărilor, adăugându-se câte 10-30 g. pentru o porţie înaintea servirii acesteia, mai ales  copiilor, femeilor gravide, bolnavilor, muncitorilor ce lucrează în mediul nociv, sportivilor.

Este de reţinut că, pentru obţinerea efectului dorit, ca şi pentru evitarea alterării lor prin fermentaţie, sucurile naturale trebuie să fie consumate imediat după preparare şi, în orice caz,  să nu fie păstrate, chiar în frigider, mai mult de 24 de ore.  

 


Disponibilitate

Pe stoc: Da
Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează