Degerăturile și plantele medicinale-312 - 11-Bio Vita - Editura AIUS
Sunteti aici:Carti Bio Vita Degerăturile și plantele medicinale
Info: Browserul dumneavoastra nu accepta cookies. Pentru a utiliza toate facilitatile magazinului, va rugam sa activati cookies.
PrinteazaTrimite e-mail
DE LA MYTHOS LA LOGOSDegeţel / Degeţica
Degerăturile și plantele medicinale
Mareste imaginea

Degerăturile și plantele medicinale

15.00 RON

Bio Vita
Pune o intrebare despre acest produs

 
Autor:

Marian Niță, Cristiana Tulitu-Păuna

ISBN: 978-606-562-380-4
An de apariţie: 2014
Format: A5
Nr. de pagini: 104
Prezentare:
În sezonul rece temperaturile scad adesea sub pragul de îngheţ al apei, iar problemele de sănătate devin iminente. Degerăturile se numără printre cele mai frecvente şi periculoase suferinţe ale perioadei, nu numai la bătrâni şi copii, ci la toţi cei care au ghinionul să fie expuşi în mod inadecvat gerului.
În încercarea de a conserva energie şi de a menţine active funcţiile vitale, organismul îşi reduce activitatea. Din acest motiv, leziunile se instalează cel mai frecvent la organele periferice: degete, mâini, picioare, nas, urechi. Vântul rece, umezeala, variaţiile termice precum şi lipsa de mişcare ori epuizarea fizică constituie elemente care favorizează şi grăbesc degenerarea ţesuturilor.
Este recomandată colaborarea cu medicul specialist, biologul, farmacistul şi fitoterapeutul în vederea recomandării plantelor medicinale care pot preveni degerăturile sau pot contribui la tratarea lor. 

 


Disponibilitate

Pe stoc: Da
Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează