IMUNITATEA SI PLANTELE MEDICINALE-39 - 11-Bio Vita - Editura AIUS
Sunteti aici:Carti Bio Vita Imunitatea şi plantele medicinale
Info: Browserul dumneavoastra nu accepta cookies. Pentru a utiliza toate facilitatile magazinului, va rugam sa activati cookies.
PrinteazaTrimite e-mail
Iluziile modernitățiiÎnceputurile învăţământului filosofic şi gândirii libere în Balcani. Viaţa şi opera lui Teofil Corydaleu
Imunitatea şi plantele medicinale
Mareste imaginea

Imunitatea şi plantele medicinale

25.00 RON

Bio Vita
Pune o intrebare despre acest produs

 

Autor:

Marian Niţă, D. Pană, L. Dinu, A. Mită

ISBN: 978-606-562-154-1
An de apariţie: 2011
Format: A5 (145×205mm)
Nr. de pagini: 150
Prezentare:

Această lucrare ne prezintă alfabetic modul în care o serie de peste 100 de plante medicinale pot fi folosite în special pentru efecte imunomodulatoare, antihistamice, antiinfla­matoare, cortison-like, cu efecte asemănătoare cortizonului, dar şi plante care prezintă o acţiune generală de normalizare a funcţiilor organismului prin eliminarea acumulărilor de toxine şi prin aportul de vitamine şi minerale importante în funcţio­narea normală a sistemului imunitar. Efectul plantelor recomandate în carte a fost testat sub toate formele existente: ca picături, extracte, sucuri, drajeuri sau ceaiuri. Cum „Dumnezeu a creat plantele medicinale, ca omul înţelept să le folosească”, ele sunt astăzi mai mult decât un leac preventiv, devenind, atunci când deja ne-au cotropit diversele boli, un ajutor de nădejde, compa­rabil, dacă nu chiar mai bun, decât medicamentele de sinteză.

 


Disponibilitate

Acest produs nu este disponibil in prezent.
De obicei se expediaza in :

not_available.gif


Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează