Magog Blues-280 - 15-EpicArt - Editura AIUS
Sunteti aici:Carti EpicArt Magog Blues
Info: Browserul dumneavoastra nu accepta cookies. Pentru a utiliza toate facilitatile magazinului, va rugam sa activati cookies.
PrinteazaTrimite e-mail
Luna cu un ochi deschisMAI MULT CA PREZENTUL
Magog Blues
Mareste imaginea

Magog Blues

15.00 RON

EpicArt
Pune o intrebare despre acest produs

 

Autor:

Constantin M. Popa

ISBN: 978-606-562-231-9
An de apariţie: 2013
Format: A5
Nr. de pagini: 160
Opinii critice:

„Constantin M. Popa, criticul a cărui voce se impune cu distincţie, elevaţie şi autoritate în procesul, atât de necesar azi, de evaluare obiectivă a valorilor noastre literare”. 

Constantin Cubleşan, „Viaţa Românească”, nr. 3-4, 2007

               
„Constantin M. Popa care, oricât de discret pe plan public, e un nume consolidat în critica şi exegeza actuale”. 

Al. Cistelecan, „Familia”, nr. 2, 2008

                    

„Marginal prodigios, trăitor în Oltenia geometriei abstruse şi a prazului melancolic, Constantin M. Popa pare a fi, structural, un ardelean depeizat, interesat atât de ordine, cât şi de franjurii decadenţi ai acesteia”.

Ştefan Borbély, „Apostrof”, nr. 10, 2010

                 

„C.M. Popa pare un om baroc, într-o continuă ebuliţie cultural-livrescă, ascunzând, dincolo de jocurile specularităţii (oglinzi sau vitralii fermecătoare), o mare nelinişte existenţială”.

Gabriela Gheorghişor, „România literară”, nr. 46, 2011

              

„Canada, Québec, Montreal, în special, au în Constantin M. Popa un redutabil fotograf, unul artist, meditativ, reflexiv, cu intense focalizări asupra spiritului locului despre care dă pagini puternice, de proză diaristică de excelent nivel”.

Nicolae Coande, „Luceafărul de dimineaţă”, nr. 5-6, 2012

Prezentare:

Disputat, în momentele de reverie, între poezie și proză, criticul literar Constantin M. Popa oferă surpriza volumului Magog Blues, în care adună creații lirice și epice, rod al călătoriilor sale în spații mai mult sau mai puțin exotice, dar și într-un timp al rememorărilor, dominat de credința că marea cultură nu este un teritoriu de împrumutat teme sau procedee formale, ci ea reprezintă un imens rezervor de valori și sugestii, atractiv deopotrivă pentru autor și cititorii săi.

 


Disponibilitate

Pe stoc: Da
Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează