Gara noiembrie / November Station-310 - 16-PoEsiI - Editura AIUS
Sunteti aici:Carti PoEsiI Gara noiembrie / November Station
Info: Browserul dumneavoastra nu accepta cookies. Pentru a utiliza toate facilitatile magazinului, va rugam sa activati cookies.
PrinteazaTrimite e-mail
Fundamentul fenomenului juridicGellu Naum: aventura suprarealistă
Gara noiembrie / November Station
Mareste imaginea

Gara noiembrie / November Station

15.00 RON

PoEsiI
Pune o intrebare despre acest produs

 
Autor:

Liliana Hinoveanu

ISBN: 978-606-562-358-3
An de aparitie: 2013
Format: A5
Nr. de pagini: 100
Opinii critice:
„Liliana Hinoveanu îi surprinde doar pe cei care se întâlnesc pentru întâia oară cu poeziile sale. Ceilalţi, avizaţi de talentul autoarei, nu pot decât să recunoască imediat o lirică viguroasă, contemplativă, dar şi combativă, care supune conştiinţa cititorului celui mai dulce supliciu intelectual, meditaţia interogativă.”
Davian Marin Vlad
Prezentare:
„Remarcăm trei elemente cheie specifice universului liric al Lilianei Hinoveanu: existența pragurilor, nevoia de depășire a acestora şi reprezentarea cromatică a realității. Vocea poetică s-ar putea proiecta ca o paletă de culori cu hermeneutică proprie: albastrul inhibă și rozul este „mai bine”. Nuanțele cuprinse între aceste două culori din poemul Gara Noiembrie reprezintă provocări pe care eul liric trebuie să le depășească: „atunci când toate culorile vor deveni praguri/ pe care să le trec singură” (Praguri). Ceea ce este cuprins între albastru, perceput adeseori ca o culoare a iluminării, și roz, starea recunoscută de „mai bine“, poate fi înțeles ca o autodevenire.”
Daniela Micu
Cuprins: ..............
 

 


Disponibilitate

Acest produs nu este disponibil in prezent.
De obicei se expediaza in :

not_available.gif


Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează