Încruntările mele amoroase-358 - 16-PoEsiI - Editura AIUS
Sunteti aici:Carti PoEsiI Încruntările mele amoroase
Info: Browserul dumneavoastra nu accepta cookies. Pentru a utiliza toate facilitatile magazinului, va rugam sa activati cookies.
PrinteazaTrimite e-mail
Începuturile învăţământului filosofic şi gândirii libere în Balcani. Viaţa şi opera lui Teofil CorydaleuInformatică, ghid orientativ pentru titularizare și definitivat
Încruntările mele amoroase
Mareste imaginea

Încruntările mele amoroase

15.00 RON

PoEsiI
Pune o intrebare despre acest produs

 

Autor:

Constantin M. Popa

ISBN: 978-606-562-433-7
An de apariţie: 2014
Format: 12*19 cm
Nr. de pagini: 90
Opinii critice:

„Sobru în scris ca şi în viaţă, cu chip solemn, dar uneori destins în scurte zâmbete ironice, parcă ieşite dintr-o copilăroasă ghiduşie, Constantin M. Popa ascunde un suflet – iată! – de poet...”.

                                   Ion Bogdan Lefter

              

„Ivite în interstiţiile trăirii şi culturii, aceste versuri rafinate scot la lumină o nouă treaptă de sensibilitate a personalităţii lui Constantin M. Popa. Erotismul subtil al unor poezii se armonizează cu atmosfera globală a volumului, scris în spiritul aventurii: descindere în lumi culturale, cărţi şi personaje obsedante, reverie lucidă şi bucurie”.

                                        Constantina Raveca Buleu

           

„Am regăsit în volum tot ceea ce ştiam deja de mai multă vreme: bun gust, ironie şi autoironie, un extraordinar simţ de observaţie, o limbă suplă şi impecabil folosită”.

                                                                    Vasile Igna

Prezentare:

Disputat, în momentele de reverie, între ispita confesivă şi obsesia livrescului, criticul literar Constantin M. Popa oferă surpriza volumului Încruntările mele amoroase, în care adună creaţii lirice dominate de credinţa că marea cultură nu este un teren de împrumutat teme sau procedee formale, ci ea reprezintă un imens rezervor de valori şi sugestii, atractiv, deopotrivă, pentru autor şi cititorii săi.

 


Disponibilitate

Pe stoc: Da
Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează