Bunavestire delicioasă-493 - 21-NOUTATI - Editura AIUS
Sunteti aici:Carti NOUTATI Bunavestire delicioasă
Info: Browserul dumneavoastra nu accepta cookies. Pentru a utiliza toate facilitatile magazinului, va rugam sa activati cookies.
PrinteazaTrimite e-mail
Bubble gumCa sportivii
Bunavestire delicioasă
Mareste imaginea

Bunavestire delicioasă

20.00 RON

NOUTATI
Pune o intrebare despre acest produs

 

Autor:

Luiza Mitu & Sergiu Corbu Boldor

ISBN: 978-606-562-868-7
An de apariţie: 2020
Format: 14*20 cm
Nr. de pagini: 52
Prezentare:

     Altcândva cânturile pandemiei ar fi fost graffiti-uri pe zidurile halelor în luminile vagoanelor ce părăsesc periferiile orașelor. Orașele s-au golit de lume, frica și dragostea oamenilor blocați în fața terminalelor digitale au rămas pe wall-uri, depășind nepermis numărul de tagg-uri, pentru vremurile în care civilizațiile viitoare vor deveni de-a dreptul necivilizate, vor lua un creion în mână și vor umple coli de hârtie cu  gânduri ce li se vor părea și lor străine, ca să ne gânduri ce li se vor părea și lor străine, ca să ne răspundă. Dumnezeu le va trimite încă o dată pe limbă fluturii/ și nu vor respira decât cuvântul viață. 2020 vă sărută măștile de protecție.

 

Augustin Cupșa

 

    Esenţialul şi de-la-sine-înţelesul sunt semnele victoriei eternităţii asupra istoriei, a generalului asupra particularului, a Totului asupra puţinului. Astfel că, dincolo de reverenţa cuminte faţă de moştenirea suprarealistă, Luiza a scos la lumi- na digitalului foarte multe drumuri către marele loc, Cartea. Fiecare vers înseamnă un om, o stare, un irepetabil salvat pe Facebook din re-cluziune  de ispita  comunicării  poetice.
     Gândurile din cânturi şi vocile din versuri sunt esenţe, sunt convingeri de-o clipă, din vremea în care ne întâlneam fericiţi şi singuri. Am fost chemaţi, am venit, am dat tot ce am putut să dăm mai bun din minutul personal, din ideile străfulgerate de tag-ul Luizei. Iar ea acum duce veştile despre noi, cei închişi în case, dar nu în noi înşine. 

 

Xenia Negrea

 


Disponibilitate

Pe stoc: Da
Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează