Călătorie în timp-524 - 21-NOUTATI - Editura AIUS
Sunteti aici:Carti NOUTATI Călătorie în timp
Info: Browserul dumneavoastra nu accepta cookies. Pentru a utiliza toate facilitatile magazinului, va rugam sa activati cookies.
Printeaza Printeaza
Printeaza
Călătoria Înțelepciunii și FraternitățiiCĂLĂTORIE SPRE CENTRUL FIINȚEI
Călătorie în timp
Mareste imaginea

Călătorie în timp

35.00 RON

NOUTATI
Pune o intrebare despre acest produs

 

Autor:

Johan Sebastian Berglund

ISBN: 978-606-562-962-2
An de apariţie: 2021
Format: A5
Nr. de pagini: 180
Prezentare:
       Inima este mintea omului, nu creierul.
     Creierul folosește mintea prin rațiune, dar inima este cea care prin emoție trezește mintea dincolo de rațiune.
 
Johan Sebastian Berglund
 
      Johan Sebastian Berglund, născut pe 7 aprilie 1994, în Norvegia, urmează și finalizează în România, la Timișoara, programul de licență, din cadrul Facultății de artă și design. Influența dublă Norvegia-România construiește o solidă personalitate, lasă o amprentă distinctă asupra creațiilor sale în ale picturii, aflate astfel sub auspiciile misterelor subtile într-un univers cromatic zbuciumat, insolit și ferm. Astfel, Sebastian Berglund reprezintă o voce tânără, promițătoare, ce prin coloratura dublei apartenențe culturale construiește un veritabil pod spiritual legând, deopotrivă, cu eleganță și candoare arta vizuală de beletristică.
 
Conf. univ. dr. Gabriel Kelemen
Vicepreședinte UAPT, Timișoara, 2021
Postfață:

 

     Cu un nume ce pare predestinat încă din naștere să rezoneze cu un alt predecesor celebru, la vârsta adolescenței, Johan Sebastian Berglund scrie o carte grea încărcată cu o imensă cantitate de informație, carte care în mod obișnuit se scrie în anii maturității, ca rod al unei culturi adunate de-a lungul multor ani de viață. Călătoria propriu-zisă în timp a autorului este descrisă cu har literar începând cu neliniștile unui adolescent aflat în fața vieții sale, relatate în mai multe ședințe de psihoterapie într-un limbaj ce pare desprins din „Procesul” lui Kafka. Ezitările firești multor debuturi sunt urmate de un lung periplu prin meandrele culturii umane, împletind imaginația cu noțiuni de filozofie orientală, și cu o mulțime de precepte ale religiei creștine exprimate, cele mai multe într-o viziune proprie. Modul de redare a conținutului gândirii sale este de asemenea interesant, recurgând la dialogul cu propria minte, cu propriul sine într-o călătorie în care este ghidat nu doar de imaginație, ci și de ideile științifice moderne, din care evident, fizica cuantică cu principiile sale derutante pentru logica formală nu putea lipsi unei personalități care tinde spre o înțelegere sinoptică a existenței. Se poate afirma fără rezervă că ne aflăm în fața unui autor tânăr dotat cu un real talent literar și eseistic, anticipând un scriitor de mare perspectivă.

 

prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan

 


Disponibilitate

Acest produs nu este disponibil in prezent.Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează