Cagliostro-446 - 21-NOUTATI - Editura AIUS
Sunteti aici:Carti NOUTATI Cagliostro
Info: Browserul dumneavoastra nu accepta cookies. Pentru a utiliza toate facilitatile magazinului, va rugam sa activati cookies.
PrinteazaTrimite e-mail
Ca sportiviiCaiet de educaţie civică, clasa a III-a
Cagliostro
Mareste imaginea

Cagliostro

30.00 RON

NOUTATI
Pune o intrebare despre acest produs

 

Autor:

Aurora Dumitrescu

ISBN: 978-606-562-717-8
An de apariţie: 2018
Format: A5
Nr. de pagini:

232

Prezentare:
Aurora Dumitrescu debutează în anul 2012 cu volumul de proză Drumuri, un exercițiu de sinceritate și de mărturisire a propriei vieți, continuat în 2013 cu volumul Roata. În 2016 apare la Editura Tracus Arte romanul Bipolara care introduce cititorul în lumea ireală, dar fascinantă a unui personaj care nu mai știe să discearnă realul de imaginar. 
Doi ani mai târziu, Editura Aius publică romanul Cagliostro, o ediție revăzută a celei din 2014; este un roman magic ce are în centru un personaj controversat care străbate timpurile până în zilele noastre pentru a-și îndeplini misiunea de vindecător miraculos. Un roman al iubirii dincolo de timp.
„Străbătut de sensuri ezoterice ca de un râu subteran, cu un subiect înrădăcinat în real, ce fascinează prin dramatismul misterios al reverberațiilor ocultiste, Cagliostro este, fără îndoială, un roman cuceritor. Experiențele de mare impact asupra universului senzorial al cititorului, redactate într-un stil rafinat și limpede, semn al unei mature stăpâniri narative, oscilează între cele provocatoare de durere fizică și beatitudine spirituală. Aici și acolo, momente sexuale sublimate ce sugerează bunul drum spre purificarea spiritului prin suferință. Două acțiuni, care merg paralel şi se întrepătrund firesc – una ce urmărește biografia din secolul al XVIII-lea a contelui de Cagliostro, alta contemporană și ușor cosmopolită –, atrag cititorul în cascada de evenimente ce se recomandă parcurse dintr-o suflare.”

Daniela Micu

 


Disponibilitate

Pe stoc: Da
Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează