Elemente de fantastic eminescian la Mircea Eliade şi Vasile Voiculescu-490 - 21-NOUTATI - Editura AIUS
Sunteti aici:Carti NOUTATI Elemente de fantastic eminescian la Mircea Eliade şi Vasile Voiculescu
Info: Browserul dumneavoastra nu accepta cookies. Pentru a utiliza toate facilitatile magazinului, va rugam sa activati cookies.
PrinteazaTrimite e-mail
Educaţie fizică. Ghid orientativ pentru titularizare, definitivat și gradul IIEnjoy! English 4 Fun
Elemente de fantastic eminescian la Mircea Eliade şi Vasile Voiculescu
Mareste imaginea

Elemente de fantastic eminescian la Mircea Eliade şi Vasile Voiculescu

40.00 RON

NOUTATI
Pune o intrebare despre acest produs

 

Autor:

Mihaela-Gabriela Păun

ISBN: 978-606-562-863-2
An de apariţie: 2020
Format: A5
Nr. de pagini: 328
Prezentare:

 

     MIHAELA-GABRIELA PĂUN este Cercetător Independent și  profesor de Limba și literatura română în  Balș (Olt).În 2018 a obținut titlul de Doctor în Filologie la Universitatea din București, România, cu teza: Elemente de fantastic eminescian la  Mircea Eliade și Vasile Voiculescu.

    În 2015 a obținut Premiul de Excelență pentru recunoașterea înaltă a cercetării sale academice în cadrul proiectul Cercetari doctorale multidisciplinare competitive pe plan european și o bursă de studiu la Universitatea din Strasbourg, în Franța, avându-l ca îndrumător pe profesorul de Literatură comparată Pascal Dethurens, directorul Institutului L᾽Europe des Lettres din Strasbourg.

     În 2014 a publicat cartea: Camil Petrescu- colaje identitare.

     Alte publicații: 3 capitole în volume colective internaționale în Belgia și USA în 2015;  7 capitole în volume colective la edituri românești; 6 articole/studii în extenso, publicate în reviste din principalul flux științific internațional din Olanda (2017), Marea Britanie (2013), Macedonia (2014), Bulgaria (2018);  studii și articole în reviste științifice românești și 3 recenzii.

      În 2008 a obținut Diploma de Masterat în cadrul Facultății de Litere a Universității din Craiova, cu disertația: Icoana o altă viziune asupra lumii, iar în 2002 a  absolvit Facultatea de Teologie din cadrul Universității din Craiova.

 

 


Disponibilitate

Pe stoc: Da
Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează