La Șinca veche m-am spovedit lui Dumnezeu (conține 3 volume)-472 - 21-NOUTATI - Editura AIUS
Sunteti aici:Carti NOUTATI La Șinca veche m-am spovedit lui Dumnezeu (conține 3 volume)
Info: Browserul dumneavoastra nu accepta cookies. Pentru a utiliza toate facilitatile magazinului, va rugam sa activati cookies.
PrinteazaTrimite e-mail
La pupitrul vieţii... Octav CalleyaLecții de întuneric și de lumină
La Șinca veche m-am spovedit lui Dumnezeu (conține 3 volume)
Mareste imaginea

La Șinca veche m-am spovedit lui Dumnezeu (conține 3 volume)

99.00 RON

NOUTATI
Pune o intrebare despre acest produs

 

Autor:

Rodica Balcan

ISBN: 978-606-562-787-1
An de apariţie: 2019
Format: A5
Nr. de pagini: 1060
Prezentare:

La Șinca Veche m-am spovedit lui Dumnezeu este un roman profund și dramatic despre condiția fiecăruia dintre noi, marcată deopotrivă de datele biologice, de presiunea modelului social și de neprevăzutul care ne construiesc destinul. Iar Eliza, eroina-narator, îmbogățește cu siguranță galeria marilor personaje ale literaturii române din familia Marei sau Vitoriei Lipan, de care se distinge prin voința de emancipare și orgoliul de a-și controla destinul.  Căci „spovedania” presupune în ritualul creștin identificarea și asumarea propriilor greșeli față exigențele Perfecțiunii Divine, dar mediată de preot, ceea ce Eliza refuză.  Confruntarea cu semenii, cu limitările și prejudecățile sociale, cu întâmplările de tot felul, cu Dumnezeu chiar, în momente de criză, vor căpăta sens pe măsura prețului acceptat.  

 La Șinca Veche m-am spovedit lui Dumnezeu este o spovedanie sui-generis, o lecție de izbăvire. O revelație cu multiple valențe, care impune un nume nou în literatura română și dă cititorului șansa de se depăși, regăsindu-se!

 

Nicolae Marinescu

 

 


Disponibilitate

Pe stoc: Da
Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează