The Reception of William Blake in Romania-586 - 21-NOUTATI - Editura AIUS
Sunteti aici:Carti NOUTATI The Reception of William Blake in Romania
Info: Browserul dumneavoastra nu accepta cookies. Pentru a utiliza toate facilitatile magazinului, va rugam sa activati cookies.
PrinteazaTrimite e-mail
The Past in Craiova of TodayTinerețea unui „fost Săgetător”. Publicistica lui Vintilă Horia
The Reception of William Blake in Romania
Mareste imaginea

The Reception of William Blake in Romania

25.00 RON

NOUTATI
Pune o intrebare despre acest produs

 

Autor:

Cătălin Ghiță

ISBN: 978-606-092-148-6
An de aparitie: 2024
Format: 11*18 cm.
Nr. de pagini: 104
Prezentare:

     

     Fost bursier al guvernului japonez, CĂTĂLIN GHIȚĂ (n. 18.10.1976) este în prezent profesor de literatură comparată la Universitatea din Craiova. El deține un titlu de dr. habil. al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (2014), este doctor în literatură engleză al Universității Tohoku, Japonia (2007) și doctor în literatură română al Universității din Craiova (2003). A editat și publicat mai multe cărți de eseuri, critică literară și istorie culturală în Marea Britanie, Olanda, Polonia și România.

     Volumul „Receptarea lui William Blake în România” reprezintă un studiu de estetică a receptării și trei cuprinde eseuri („Păstrarea unei viziuni umane în vremuri de necaz: receptarea William Blake în România”; „«Biblia neagră» a lui William Blake ca un spectacol al pieirii: notițe recente despre receptarea William Blake în România”; „Receptarea lui William Blake în România: cronologie esențială”) publicate inițial în reviste academice anglo-americane, care devin astfel accesibile cititorilor din țara noastră.

 


Disponibilitate

Pe stoc: Da
Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează