Sergiu Nicolaescu si enigmele sale-295 - 24-Euro Art - Editura AIUS
Sunteti aici:Carti Euro Art Sergiu Nicolaescu şi enigmele sale
Info: Browserul dumneavoastra nu accepta cookies. Pentru a utiliza toate facilitatile magazinului, va rugam sa activati cookies.
PrinteazaTrimite e-mail
Serbările CrăciunuluiSextant
Sergiu Nicolaescu şi enigmele sale
Mareste imaginea

Sergiu Nicolaescu şi enigmele sale

25.00 RON

Euro Art
Pune o intrebare despre acest produs

 

Autor:

Grid Modorcea

ISBN: 978-606-562-341-5
An de apariţie: 2012
Format: A5
Nr. de pagini: 306
Prezentare:

În acest volum, a 85-a sa carte, scriitorul Grid Modorcea construieşte, pe cale literară, un portret complex al celei mai controversate personalităţi din istoria modernă a României.
„Şi e pentru prima oară – declară el în prefaţă –, când încerc să fac istoria filmului românesc, implicit istoria României şi să‑i înţeleg pe români, din perspectiva unui om neobişnuit.
Sergiu Nicolaescu a vrut să rămână în istorie ca o enigmă şi a luptat să‑şi contureze un astfel de destin, un destin încon­jurat de enigme.
Având şansa să‑l cunosc bine, fiind producător dele­gat la unele dintre filmele lui, apoi critic intransigent şi prieten al său timp de peste 30 de ani, am descoperit aceste enigme, pe care încerc să le dezvălui în această carte.
Enigmele lui Sergiu Nicolaescu sunt şi enigmele istoriei, ale istoriei poporului român, începând de pe vremea dacilor şi până în zilele noastre”.

 


Disponibilitate

Pe stoc: Da
Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează