Farmacognozie generală-375 - 26-Hipocrate - Editura AIUS
Sunteti aici:Carti Hipocrate Farmacognozie generală
Info: Browserul dumneavoastra nu accepta cookies. Pentru a utiliza toate facilitatile magazinului, va rugam sa activati cookies.
PrinteazaTrimite e-mail
Fanu Duțulescu, psiholog şi filosofFarmacognozie specială
Farmacognozie generală
Mareste imaginea

Farmacognozie generală

40.00 RON

Hipocrate
Pune o intrebare despre acest produs


Autor:

Marian Niță, Laurenţiu Dinu

ISBN: 978-606-8021-37-9                   
An de apariţie: 2009
Format: B5
Nr. de pagini: 248
Prezentare:
Volumul cuprinde noţiunile generale necesare organizării recoltării, uscării şi păstrării plantelor medicinale, precum şi monografii consacrate fiecărei specii în parte, în cadrul cărora se descrie planta, se caracterizează răspândirea ei, se indică modul de recoltare şi de uscare, se descrie produsul vegetal folosit în scopuri terapeutice şi – dacă este cazul – se fac observaţii utile cu privire la speciile asemănătoare cu care se pot face confuzii, la măsurile de precauţie – când este vorba de plante toxice etc. 
De asemenea, sunt indicate şi proprietăţile farmacologice ale plantelor prezentate, împreună cu structurile chimice ale celor mai importanţi (din punct de vedere cantitativ) compuşi prezenţi în produsul vegetal. 
Lucrarea „Farmacognozie generală“ va fi utilă, în primul rând, elevilor şcolilor postliceale sanitare cu profil farmaceutic, dar şi studenţilor facultăţilor de farmacie, de medicină, de biologie şi de agro­nomie. 
Între cei ce vor consulta cartea se vor găsi fără îndoială, alături de spe­cialişti, şi mulţi iubitori ai naturii.

 


Disponibilitate

Acest produs nu este disponibil in prezent.Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează