Didactica limbii romane-47 - 28-Didactica - Editura AIUS
Sunteti aici:Carti Didactica Didactica limbii și literaturii române
Info: Browserul dumneavoastra nu accepta cookies. Pentru a utiliza toate facilitatile magazinului, va rugam sa activati cookies.
PrinteazaTrimite e-mail
Dicţionar de eminescologieDidactica matematicii în învățământul primar

Didactica limbii și literaturii române
Mareste imaginea


Didactica limbii și literaturii române

Pret: 30.00 RON

Pune o intrebare despre acest produs

 

Autor:Ioan Neacșu, Silvia Nuță, Melania Antoaneta Sârbu
ISBN: 978-973-1780-63-4
An de apariție: 2008
Format: B5 (165×240mm)
Nr. de pagini: 220
Prezentare:

Didactica limbii şi literaturii române în clasele primare realizată în concordanta cu programa pentru metodica predării limbii şi literaturii române elaborată de Ministerul Educatiei, Cercetării şi Inovării, se adresează elevilor şi studenţilor din instituţiile care formează cadre didactice pentru învăţământul primar (Departamentele de Învăţământ Primar şi Preşcolar din Universităţi); elevilor ai liceelor pedagogice, aflaţi în fazele de finalizare a studiilor pentru a putea intra în învăţământ; cadrelor didactice – învăţători şi institutori – aflate în îndeplinirea rolului profesional de instructor-formator al elevilor din clasele I-IV; cadrelor didactice aflate în situaţia de a se pregăti pentru concursurile de titularizare în învăţământ, sau pentru a se prezenta la examenul de definitivare în învăţământ, de obţinerea gradului didactic II sau al elaborării lucrărilor ştiinţifico-metodice pentru gradul I în învăţământ.
Fără a supralicita, ne adresăm şi cadrelor didactice aflate în sfera activităţilor didactice care lucrează cu copiii cu cerinţe educa-ţionale speciale (vezi psihopedagogii din şcolile speciale, logopezi), profesorilor de limba şi literatura română preocupaţi de prevenirea, tratarea şi recuperarea tulburărilor limbajului scris – citit. Nu în ultimă instanţă, avem în vedere şi pe acei părinţi interesaţi de activitatea metodică.
Întrevedem şi o posibilă ofertă pentru viitoarele cadre didactice angajate în predarea limbii şi literaturii române în şcoli din ţări unde s-au deschis cursuri/clase pentru copiii celor care lucrează pe piaţa muncii şi vor să asigure continuitate în pregătire.

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează