Proiectarea demersului didactic la Educaţie Fizică pentru învăţă-357 - 28-Didactica - Editura AIUS
Sunteti aici:Carti Didactica Proiectarea demersului didactic la Educaţie Fizică pentru învăţământul din clasele primare (I-IV)
Info: Browserul dumneavoastra nu accepta cookies. Pentru a utiliza toate facilitatile magazinului, va rugam sa activati cookies.
PrinteazaTrimite e-mail
Principiile şi meritele filosofiei lui KantProiectarea demersului didactic la Educaţie Fizică V-VIII
Proiectarea demersului didactic la Educaţie Fizică pentru învăţământul din clasele primare (I-IV)
Mareste imaginea

Proiectarea demersului didactic la Educaţie Fizică pentru învăţământul din clasele primare (I-IV)

40.00 RON

Didactica
Pune o intrebare despre acest produs

 

Autor:

Iulian Săvescu

ISBN: 978-606-562-497-9
An de apariție: 2015
Format: B5
Nr. de pagini: 376
Prezentare:

Necesitatea dezvoltării fizice a tineretului şcolar a determinat Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului să legalizeze predarea, la clasele I-IV, a educaţiei fizice de către profesorii de specialitate.

Este lăudabilă această hotărâre a ministrului, deoarece trebuie s-o recunoaştem că nu în toate şcolile învăţătorii aveau pregătirea şi disponibilitatea de a preda această disciplină de învăţământ, cu toate că în planul de învăţământ sunt prevăzute două ore pe săptămână.

Sigur că nici profesorii de specialitate nu vor putea să predea cu uşurinţă aceste ore la clasele amintite. De aici şi necesitatea apariţiei unei lucrări care să vină în sprijinul profesorilor care vor preda aceste ore.

Această lucrare apare datorită profesorului Iulian Săvescu, autor a mai multor lucrări de specialitate, care a avut posibilitatea să urmărească şi să îmbunătăţească, în decursul anilor de activitate didactică, predarea educaţiei fizice de către învăţători.

Lucrarea constituie un îndrumar absolut necesar profesorului de specialitate şi chiar învăţătorului, în acele şcoli în care nu-şi desfăşoară activitatea profesori de educaţie fizică.

Lucrarea de faţă are meritul de a completa exact acest gol editorial, ea prezintă sistematizat o gamă largă de jocuri de mişcare sub diverse forme de manifestare. Se îmbină, în mod fericit, experienţa profesorului Săvescu cu entuziasmul şi setea de cunoaştere.

 

 


Disponibilitate

Acest produs nu este disponibil in prezent.
De obicei se expediaza in :

not_available.gif


Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează