Cu cărţile pe faţă-362 - 29-Diverse - Editura AIUS
Sunteti aici:Carti Diverse Cu cărţile pe faţă
Info: Browserul dumneavoastra nu accepta cookies. Pentru a utiliza toate facilitatile magazinului, va rugam sa activati cookies.
PrinteazaTrimite e-mail
Criza teoriei cunoașteriiCulegere de compoturi din plante medicinale
Cu cărţile pe faţă
Mareste imaginea

Cu cărţile pe faţă

15.00 RON

Diverse
Pune o intrebare despre acest produs

 
Autor:

Gheorghe Duduială

ISBN: 978-606-679-026-0
An de apariţie: 2015
Format: A5
Nr. de pagini: 120
Prezentare:
„În urmă cu mai mulţi ani, când speranţa nu mă părăsise, eram indiferent la ceea ce urma să vină, dar cum trecerea tim­pului a reuşit să-mi omoare speranţa, am gândit să adun în câ­teva pagini tot ceea ce ar putea să reflecte dezastrul în care am ajuns cu toţii. Acest lucru nu m-a lăsat să şterg surâsul cu care periodic se cuvine să ne despărţim de noi înşine. Am primit permanent îndemnul vieţii de a face câte ceva pentru a putea să rămânem vii în istorie, cu bunele şi relele noastre pri­mite zestre de la cei care, timp de 45 de ani, au format pe acest pământ românesc o grădină cu suspine, lacrimi şi deznădejde.

Dar mai presus de orice reflecţie a fost încercarea de a putea să înţele­gem, şi eu, şi voi, că a fi liber înseamnă să gândeşti totul cu mintea ta. Pentru că în acest caz, şi eroarea aparţinându-ţi, este mai lesne suportabilă, cu atât mai mult în acest secol în care lucrurile cele mai rele ni s-au întâmplat numai nouă, fiind pro­vocate, promovate şi susţinute de cei ce s-au făcut că ne slujesc fără să ne dăm seama cu câtă uşurinţă am devenit victimele lor.” 

Gheorghe Duduială

 


Disponibilitate

Acest produs nu este disponibil in prezent.
De obicei se expediaza in :

not_available.gif


Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează