Înţelesuri duhovniceşti pe unde radio-319 - 29-Diverse - Editura AIUS
Sunteti aici:Carti Diverse Înţelesuri duhovniceşti pe unde radio
Info: Browserul dumneavoastra nu accepta cookies. Pentru a utiliza toate facilitatile magazinului, va rugam sa activati cookies.
PrinteazaTrimite e-mail
Întâmplări primitiveInterviuri la Radio Europa Liberă
Înţelesuri duhovniceşti pe unde radio
Mareste imaginea

Înţelesuri duhovniceşti pe unde radio

30.00 RON

Diverse
Pune o intrebare despre acest produs

 

Autor:

Pr. Ioan Ioanicescu

ISBN: 978-606-562-398-9
An de apariţie: 2014
Format: A5
Nr. de pagini: 314
Prezentare:

…Icoana reprezintă o fiinţă unică, pătrunsă de liniştea interioară, iluminată de har. În icoană are loc o întâlnire tainică a celui ce se roagă, cu Cel căruia îi este adresată rugăciunea. Ea devine astfel o poartă ce ne transpune într-o lume spirituală, o pregustare a ceea ce vor trăi drepţii în comuniune cu Dumnezeu.

Fie, dar, ca toţi cei ce din neştiinţă sau din rea-credinţă tulbură astăzi atmosfera de taină şi de simbol a icoanei, să ia aminte la şirul fără de sfârşit al bunilor creştini care, de veacuri, au ştiut să rămână la raportul bine stabilit dintre comparaţie şi realitate, dintre simbol şi imaginea concretă ce evocă prin analogie, altceva decât este el, icoana fiind pentru ei semn al contemplaţiei, a întâlnirii şi comuniunii cu Dumnezeu.

Să fie icoana, pentru noi toţi, o chemare, iar apropierea de ea şi mai ales înţelegerea depind de zestrea şi investiţia noastră spirituală, singurele care ne pot conduce la descifrarea misterului ei, la pregustarea pe care o închipuie…

                                                                     Pr. Ioan Ioanicescu

 


Disponibilitate

Pe stoc: Da
Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează