Sănătate, boli și vindecare în timpurile biblice-373 - 29-Diverse - Editura AIUS
Sunteti aici:Carti Diverse Sănătate, boli și vindecare în timpurile biblice
Info: Browserul dumneavoastra nu accepta cookies. Pentru a utiliza toate facilitatile magazinului, va rugam sa activati cookies.
PrinteazaTrimite e-mail
ȘamanulSăptămânalul DEMNITATEA. Libertatea pe cont propriu
Sănătate, boli și vindecare în timpurile biblice
Mareste imaginea

Sănătate, boli și vindecare în timpurile biblice

15.00 RON

Diverse
Pune o intrebare despre acest produs

 
Autor:

Marian Niță, Aida Ionescu, Florin Ionescu

ISBN: 978-606-562-495-5                
An de apariţie: 2015
Format: A5
Nr. de pagini: 124
Prezentare:
Omul contemporan îşi înmulţeşte continuu nevoile şi îşi face tot mai dificilă satisfacerea lor. El se află sub stăpânirea puterilor lumii mecaniciste, aşa cum spune G. Mantzaridis, puteri distrugătoare pentru libertatea personală şi în acelaşi timp este ameninţat de pericolul dezumanizării şi dispariţiei totale. Tocmai de aceea viziunea creştină asupra vieţii, ignorată şi răstălmăcită în mare parte, se prezintă deosebit de actuală epocii noastre.
Se vede aşadar o nevoie de o altfel de abordare a vieţii, viaţă care cuprinde sănătate, boli şi vindecare, din multe unghiuri de vedere. Aceste trei elemente pot fi atribuite doar corpului uman, doar trupului, sau pot fi atribuite şi corpului uman şi sufletului, conform viziunii creştine. Doar în cel de-al doilea caz se poate recurge la o scoatere a omului din hotarele caracterului lui creat şi ale caracterului lui muritor, în care este închistat de antropologia umanistă, care îl scoate pe Dumnezeu din ecuaţia în care există doar biologic. Deci viaţa omului nu se reduce, nu se epuizează la nivelul funcţiilor lui biologice, nu se identifică cu existenţa biologică, ci omul are viaţă trup şi suflet, pentru că sufletul şi trupul formează o unitate şi astfel omul este persoană. 

 


Disponibilitate

Acest produs nu este disponibil in prezent.
De obicei se expediaza in :

not_available.gif


Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează