Yoga pentru pitici și părinți!-499 - 29-Diverse - Editura AIUS
Sunteti aici:Carti Diverse Yoga pentru pitici și părinți!
Info: Browserul dumneavoastra nu accepta cookies. Pentru a utiliza toate facilitatile magazinului, va rugam sa activati cookies.
PrinteazaTrimite e-mail
Vitrină şi culise. Festivalul "George Enescu"
Yoga pentru pitici și părinți!
Mareste imaginea

Yoga pentru pitici și părinți!

39.00 RON

Diverse
Pune o intrebare despre acest produs

 

Autor:

Larisa Marinică

ISBN: 978-606-562-890-8
An de apariţie: 2020
Format: 18*19 cm
Nr. de pagini: 126
Prezentare:

    Cu o experiență de peste 18 ani în dome-niul spa și wellness în 8 țări, Larisa Marinică este speaker de talie mondială la evenimen-tele și convențiile cele mai importante din lumea spa-ului și a wellness-ului.
   La Global Mentorship Program (proiect Global Wellness Institute, SUA), a avut atât rolul de Mentor, cât și cel de Ambasador al Programului în Elveția.
   Expertiza ei și abilitățile de wellness s-au dezvoltat lucrând cu branduri premium cum ar fi: Marriott, Starwood, Jumeirah, Swissôtel, Fairmont / Accor, Four Seasons. Au format-o în primul rând ca profesionist, dar mai ales ca om căruia îi pasă de oameni și de sănătatea lor.
    Contribuie cu generozitate, pasiune și energie creativă la piața internațională de stare de bine, ea fiind kinetoterapeut de profesie și de-a lungul carierei a deținut diverse roluri importante, precum manager spa, director, speaker, membru al juriului la Premiile spa, și ulterior profesoară de Hatha yoga activând în Iordania, Scoția, Dubai, Insulele Canalului, Grecia, Turcia, România, Elveția, Egipt etc.
    În prezent, s-a întors în Romania și își dedică timpul în exclusivitate propagând ideea de sănătate și echilibru interior prin yoga și practici de relaxare, canalizate atât către adulți, cât și către cei mici.

 


Disponibilitate

Pe stoc: Da
Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează