Dictatura Fericirii-504 - 35-Beletristica - Editura AIUS
Sunteti aici:Carti Beletristica Dictatura Fericirii
Info: Browserul dumneavoastra nu accepta cookies. Pentru a utiliza toate facilitatile magazinului, va rugam sa activati cookies.
PrinteazaTrimite e-mail
Dialectica existenţeiDicţionar de eminescologie
Dictatura Fericirii
Mareste imaginea

Dictatura Fericirii

30.00 RON

Beletristica
Pune o intrebare despre acest produs

 

Autor:

Tatiana Jilavu

ISBN: 978-606-679-667-6
An de aparitie: 2019
Format: A5
Nr. de pagini: 146
Prezentare:

    Tatiana Jilavu (n. 31 martie 1958, București) a trăit în Craiova, unde a absolvit Liceul de Arte „Marin Sorescu”, a lucrat ca decorator până în anul 1992, realizând totodată diverse lucrări plastice. Din 1992 s-a stabilit în spațiul european. În paralel cu joburile curente și-a continuat activitatea artistică începută în România, multe lucrări de grafică și pictură aflându-se în diverse colecții private în România și străinătate.

Am@r este volumul de debut al Tatianei Jilavu (Arves, 2016) și continuă cu Călător cu D@r (Aius, 2017), Mozaic 2n@ (Aius, 2018), Ev@ cumintea pământului.ro (Scrisul Românesc, 2018).

 

 

   Trăind și călătorind, omul devine martorul timpului său, dornic ca informația și cunoașterea să fie liberă. Singura libertate pe care nu ne-o poate îndrăgi nimeni e libertatea de gândire.

    Fiecare răspândește ce are în suflet. Viața o petrec, căutând să semăn și câte un sâmbure bun ici-colo. Totul e artă, arta de-a învăța din mers prin practică zilnică. Vine vremea când te simți gata să povestești acest dialog nevăzut dintre tine și lume. O femeie nu poate fi liberă decât atunci când poate fi sinceră cu ceilalți și cu ea însăși.

     Vă dau întâlnire în libertate, pentru libertate!

 


Disponibilitate

Pe stoc: Da
Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează