Lumea lui Sandokan: Misterele junglei negre-260 - 47-Translatio - Editura AIUS
Sunteti aici:Carti Universalia Translatio Lumea lui Sandokan: Misterele junglei negre
Info: Browserul dumneavoastra nu accepta cookies. Pentru a utiliza toate facilitatile magazinului, va rugam sa activati cookies.
PrinteazaTrimite e-mail
Lumea lui Sandokan: Cei doi tigriLumea lui Sandokan: Piratii din Malaesia
Lumea lui Sandokan: Misterele junglei negre
Mareste imaginea

Lumea lui Sandokan: Misterele junglei negre

25.00 RON

Translatio
Pune o intrebare despre acest produs

 

Autor:

Emilio Salgari

ISBN: 978-606-562-292-0
An de apariţie: 2013
Format: A5
Nr. de pagini: 232
Opinii critice: În traducerea lui Marian Budică
Prezentare:

În istoria literaturii italiene, scriitorul Emilio Salgari (1862-1910) este considerat a fi creatorul romanelor de aventuri şi un mare precursor al literaturii ştiinţifico-fantastice. Este printre primii 40 cei mai traduşi autori italieni din toate timpurile. Ca şi cărţile maeştrilor săi – Jules Verne şi Karl May, romanele lui Emilio Salgari au stat la baza a peste 40 de ecranizări, unele dintre ele purtând semnătura unor regizori italieni renumiţi. Cea mai mare notorietate din opera sa o are ciclul Piraţii din Malaezia în care Sandokan este personajul principal. Popularitatea personajului a făcut ca, până în prezent, să existe şi alte cărți cu Sandokan publicate de scriitorii italieni ca Luigi Motta, Emilio Fancelli sau Omar Salgari (fiul lui Emilio). În romanul Misterul junglei negre (apărut în 1895), personajul principal este „vânătorul de şerpiˮ Tremal-Naik, forţat de împrejurări să treacă printr-o serie de incredibile aventuri alături de tigrul Darma şi de câinele Punty. Vânătorul va trebui să îşi rişte propria viaţa pentru a o salva pe Ada, frumoasa fiică a unui ofiţer englez de care era îndrăgostit. În acest roman Sandokan, personajul justiţiar care acţionează în mările Malaeziei împotriva englezilor şi olandezilor, nu apare, dar acesta va fixa cadrul natural al romanelor ce vor urma şi în care piratul se va arăta în toată măreţia lui.

 


Disponibilitate

Acest produs nu este disponibil in prezent.
De obicei se expediaza in :

not_available.gif


Comentarii  

 
+1#1madalina Florescu26-03-2020 15:34
Caut Lumea lui Sandokan. Misterele junglei negre, de Emilio Salgari. Mai aveti vreun volum disponibil, sau se mai tipareste?

Multumesc
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează