Magog Blues-280 - 15-EpicArt - Editura AIUS
You are here:Carti EpicArt Magog Blues
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
PrintE-mail
Lumea lui Sandokan: Tigrii din MompracemMalvinas (Poema)
Magog Blues
View Full-Size Image

Magog Blues

15.00 RON

EpicArt
Ask a question about this product

 

Autor:

Constantin M. Popa

ISBN: 978-606-562-231-9
An de apariţie: 2013
Format: A5
Nr. de pagini: 160
Opinii critice:

„Constantin M. Popa, criticul a cărui voce se impune cu distincţie, elevaţie şi autoritate în procesul, atât de necesar azi, de evaluare obiectivă a valorilor noastre literare”. 

Constantin Cubleşan, „Viaţa Românească”, nr. 3-4, 2007

               
„Constantin M. Popa care, oricât de discret pe plan public, e un nume consolidat în critica şi exegeza actuale”. 

Al. Cistelecan, „Familia”, nr. 2, 2008

                    

„Marginal prodigios, trăitor în Oltenia geometriei abstruse şi a prazului melancolic, Constantin M. Popa pare a fi, structural, un ardelean depeizat, interesat atât de ordine, cât şi de franjurii decadenţi ai acesteia”.

Ştefan Borbély, „Apostrof”, nr. 10, 2010

                 

„C.M. Popa pare un om baroc, într-o continuă ebuliţie cultural-livrescă, ascunzând, dincolo de jocurile specularităţii (oglinzi sau vitralii fermecătoare), o mare nelinişte existenţială”.

Gabriela Gheorghişor, „România literară”, nr. 46, 2011

              

„Canada, Québec, Montreal, în special, au în Constantin M. Popa un redutabil fotograf, unul artist, meditativ, reflexiv, cu intense focalizări asupra spiritului locului despre care dă pagini puternice, de proză diaristică de excelent nivel”.

Nicolae Coande, „Luceafărul de dimineaţă”, nr. 5-6, 2012

Prezentare:

Disputat, în momentele de reverie, între poezie și proză, criticul literar Constantin M. Popa oferă surpriza volumului Magog Blues, în care adună creații lirice și epice, rod al călătoriilor sale în spații mai mult sau mai puțin exotice, dar și într-un timp al rememorărilor, dominat de credința că marea cultură nu este un teritoriu de împrumutat teme sau procedee formale, ci ea reprezintă un imens rezervor de valori și sugestii, atractiv deopotrivă pentru autor și cititorii săi.

 


Availability

In Stock: Yes
Add comment


Security code
Refresh