Trecutul în Craiova de Astăzi (ed. a II-a)-442 - 21-New Release Books - Editura AIUS
You are here:Carti New Release Books Trecutul în Craiova de Astăzi (ed. a II-a, bilingvă)
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
PrintE-mail
Tipuri de discurs în literaturăTrecutul în Craiova de azi
Trecutul în Craiova de Astăzi (ed. a II-a, bilingvă)
View Full-Size Image

Trecutul în Craiova de Astăzi (ed. a II-a, bilingvă)

100.00 RON

New Release Books
Ask a question about this product

 

Autor:

Magda Buce-Răduţ

ISBN: 978-606-562-678-2
An de apariţie: 2018
Format: 265x 235 mm
Nr. de pagini: 224
Prezentare:
    MAGDA BUCE RĂDUŢ - absolventă a Institutului de Arte Plastice „Nicolae Grigorescu” din Bucureşti, Secţia Muzeologie, profesor în învăţământul de artă la catedra de Istoria Artei, este autoarea a numeroase publicaţii, studii şi comunicări: „Valori artistice în colecţiile din Craiova”, „Colecţia Ion Ţuculescu - analiză structurală”, „Constantin Brâncuşi: La Craiova m-am născut a doua oară”, „Monumentul feudal de la Jitianu”, „Starea de conservare a monumentelor de patrimoniu ale Olteniei” ş.a., susţinute la prestigioase simpozioane naţionale şi internaţionale. A prezentat numeroase expoziţii de arte vizuale ale artiştilor plastici în muzee, galerii de artă, la posturi de radio şi TV, semnând cronici de artă în diverse publicaţii culturale.
    Printre cele mai apreciate lucrări sunt volumele apărute la Grup Editorial AIUS Craiova, în anii 2008 și 2015 „Trecutul în Craiova de astăzi”, ediția I și „Ion Țuculescu la Craiova”.
    Cartea este girată de istoricul Dinu C. Giurescu, prin prefaţa pe care acesta o semnează şi în care îşi afirmă sprijinul pentru ideea inovatoare a Magdei Buce-Răduţ.

    Ediția de față, „Trecutul în Craiova de Astăzi / The Past in Craiova of Today” este una bilingvă (româno-engleză), actualizată și adăugită.

 


Availability

In Stock: Yes
Add comment


Security code
Refresh