Lecturi suplimentare, clasa I-128 - 50-Clasa I - Editura AIUS
You are here:Carti School Books Clasa I Lecturi suplimentare, clasa I
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
PrintE-mail
Lecţiile filmului. Filmul românesc în context mondialLegea celor trei stări în filosofia lui Auguste Comte
Lecturi suplimentare, clasa I
View Full-Size Image

Lecturi suplimentare, clasa I

10.00 RON

Clasa I
Ask a question about this product

 

Autor:

Teodora Danielescu, Aurora Daniela Calafeteanu

ISBN:

978-973-1780-06-1

An de apariţie: 2007
Format: A5
Nr. de pagini: 94
Prezentare:

Contribuind esențial la îmbogățirea vocabularului și a cunoștințelor, la dezvoltarea capacității de formulare a unor mesaje și de argumentare a opiniilor proprii, volumul este un instrument de lucru la îndemâna învățătorilor și a elevilor din ciclul primar, dar și „şi o carte de căpătâi”, care oferă texte cu un potenţial estetic apt să fundamenteze educaţia literar-artistică, în perspectiva ciclurilor următoare de învăţământ.

Cuprins:

Poezii-jucării de Daniela Crăsnaru Cartea de Virgil Carianopol Primul an de şcoală de Cicerone Teodorescu Tricolorul de Elena Dragoș Toamna de Demostene Botez Somnoroase păsărele de Mihai Eminescu Fata babei şi fata moşneagului de Ion Creangă Ce e bine, ce e rău de Vladimir Maiakovscki Capra cu trei iezi de Ion Creangă Zdreanţă de Tudor Arghezi Gândăcelul de Elena Farago Punguţa cu doi bani de Ion Creangă Obiceiuri bune de Czeslaw Janczarski Ridichea uriaşă - Poveste populară Poveste cu Moş Crăciun - Folclor Omul de zăpadă de Ion Sebastian Uite, vine Moş Crăciun de Otilia Cazimir Iarna pe uliţă  de George Coşbuc Colinde, colinde de Mihai Eminescu Povestea gâştelor de George Coşbuc • Căţeluşul şchiop de Elena Farago Primăvara de Vasile Alecsandri Pentru tine, primăvară de Otilia Cazimir Cântec de primăvară de Ştefan O. Iosif Mamei de Elena Dragoş Bunica de Otilia Cazimir De Paşti de Ion Pilat Cântec de George Coşbuc Ce miros au meseriile? de Gianni Rodari Când stăpânul nu-i acasă de Emil Gârleanu • Unde-i unul, nu-i putere de Victor Sivetidis • Scufiţa Roşie de Fraţii Grimm R şi L schimbă cuvinte de Daniela Grăsnaru Neascultătorii de Grete Tartler Ileana Sânziana de Petre Ispirescu Sarea în bucate de Petre Ispiresc Ciupercă, cerc, ibric de Daniela Crăsnaru

 


Availability

In Stock: Yes
Add comment


Security code
Refresh