Yoga pentru pitici și părinți!-499 - 29-Miscellaneous - Editura AIUS
You are here:Carti Miscellaneous Yoga pentru pitici și părinți!
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
PrintE-mail
Vitrină şi culise. Festivalul "George Enescu"
Yoga pentru pitici și părinți!
View Full-Size Image

Yoga pentru pitici și părinți!

39.00 RON

Miscellaneous
Ask a question about this product

 

Autor:

Larisa Marinică

ISBN: 978-606-562-890-8
An de apariţie: 2020
Format: 18*19 cm
Nr. de pagini: 126
Prezentare:

    Cu o experiență de peste 18 ani în dome-niul spa și wellness în 8 țări, Larisa Marinică este speaker de talie mondială la evenimen-tele și convențiile cele mai importante din lumea spa-ului și a wellness-ului.
   La Global Mentorship Program (proiect Global Wellness Institute, SUA), a avut atât rolul de Mentor, cât și cel de Ambasador al Programului în Elveția.
   Expertiza ei și abilitățile de wellness s-au dezvoltat lucrând cu branduri premium cum ar fi: Marriott, Starwood, Jumeirah, Swissôtel, Fairmont / Accor, Four Seasons. Au format-o în primul rând ca profesionist, dar mai ales ca om căruia îi pasă de oameni și de sănătatea lor.
    Contribuie cu generozitate, pasiune și energie creativă la piața internațională de stare de bine, ea fiind kinetoterapeut de profesie și de-a lungul carierei a deținut diverse roluri importante, precum manager spa, director, speaker, membru al juriului la Premiile spa, și ulterior profesoară de Hatha yoga activând în Iordania, Scoția, Dubai, Insulele Canalului, Grecia, Turcia, România, Elveția, Egipt etc.
    În prezent, s-a întors în Romania și își dedică timpul în exclusivitate propagând ideea de sănătate și echilibru interior prin yoga și practici de relaxare, canalizate atât către adulți, cât și către cei mici.

 


Availability

In Stock: Yes
Add comment


Security code
Refresh