Călătoria Înțelepciunii și Fraternității-580 - 21-NOUTATI - Editura AIUS
Sunteti aici:Carti NOUTATI Călătoria Înțelepciunii și Fraternității
Info: Browserul dumneavoastra nu accepta cookies. Pentru a utiliza toate facilitatile magazinului, va rugam sa activati cookies.
PrinteazaTrimite e-mail
Caiet special de scriere (Ana)Călătorie în timp
Călătoria Înțelepciunii și Fraternității
Mareste imaginea

Călătoria Înțelepciunii și Fraternității

33.00 RON

NOUTATI
Pune o intrebare despre acest produs

 

Autor:

Mihai Mehedințu

ISBN: 978-606-092-138-7
An de apariţie: 2023
Format: A5
Nr. de pagini: 142
Prezentare:      Mihai Mehedințu este un căutător al formelor de evoluţie atât în lumea fizică cât şi în lumea spirituală.
     Cu o experiență vastă în lumea misterelor și o pasiune pentru căutarea înţelepciunii şi evoluția spirituală, el aduce o imagine unificată în explorarea cunoașterii esoterice și tradiționale.
     Mihai a avut ocazia să studieze şi să înţe-leagă, anumite învăţături şi practici necesare evoluției. Intuiția sa l-a inspirat să se dedice dezvoltării personale şi spirituale, și acum împărtăşeşte această experiență cu cititorii prin intermediul acestei cărți.
Cu o abordare echilibrată între lumea fizică şi dimensiunea simbolurilor, autorul aduce o nouă perspectivă asupra modului în care evoluția spirituală urmează cunoaşterea printr-o spirală integrată, în viaţa de zi cu zi. Din propriile sale experienţe, Mihai oferă cititorilor o viziune amplă a modului în care această călătorie aduce echilibru şi liniște  într-o lume modernă agitată.
     Această carte, scrisă de un autor cu o pasiune profundă pentru subiect şi cu o experiență bogată atât în călătoriile inițiatice din planul fizic cât şi în acele călătorii ale cunoaşterii de sine, promite, să fie o sferă conceptuală, pentru cei interesați să exploreze această dimensiune a înţelepciunii şi fraternității în lumea contemporană.
     Credinţa puternică în Dumnezeu şi  încrederea în sine, au devenit pilonii esențiali ai filosofiei sale de viață. Crede că aceste două elemente ne pot ghida pe fiecare  prin provocările vieţii şi ne pot oferi încredere şi lumină în momentele dificile.
     Scopul acestei cărți este să motiveze şi să inspire oamenii în căutarea lor interioară şi evoluția spirituală. Mihai, speră că această carte, va oferi cititorilor un impuls şi o provocare în călătoria lor proprie către descoperirea sinelui superior.
     Alegerile pe care le facem sunt esențiale, ele nu influențează doar prezentul fizic, ci au un impact major asupra evoluției noastre și asupra modului în care ne raportăm la lumina eternității.

 


Disponibilitate

Pe stoc: Da
Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează