Confesiunile Amiralei Noir-487 - 21-NOUTATI - Editura AIUS
Sunteti aici:Carti NOUTATI Confesiunile Amiralei Noir
Info: Browserul dumneavoastra nu accepta cookies. Pentru a utiliza toate facilitatile magazinului, va rugam sa activati cookies.
PrinteazaTrimite e-mail
Condiţia intelectualului disident în România comunistăConservatorii în judetul Dolj, 1914-1925
Confesiunile Amiralei Noir
Mareste imaginea

Confesiunile Amiralei Noir

23.00 RON

NOUTATI
Pune o intrebare despre acest produs

 

Autor:

Luiza Mitu

ISBN: 978-606-562-795-6
An de apariţie: 2020
Format: A4
Nr. de pagini: 40
Prezentare:

O lume urâtă, ca un lup rău, cu botul căscat, stă deasupra capului tău. De ea te separă doar o aspirație, trasă și ea în jos de un tentacul negru al potrivnicirii. Lumea aia de sus nu e pentru tine, te va mânca cu fulgi cu tot. Mâna ta dreaptă mai caută încă să se prindă de trecut, dar stânga ține totuși o speranță și doa un obstacol te separă de idealul-inorog, mic dar curajos, pe care-l visezi. Ca să ajungi la el, trebuie să te cobori. Umilință și modestie. Viitorul se bifurcă apoi. Apar noi țărmuri. Deci drumul adevărat este pe jos, nu pe sus...

 

Viorel Pîrligras

 

„Numai pentru nebuni” stătea scris la intrarea în Teatrul Magic din Lupul de stepă. Ceva similar văd și pe frontispiciul Amiralei.

Intrarea e pe riscul propriu. O carte a unor trăiri și experiențe atât de  personale, încât, paradoxal (doar pentru o logică binară paradoxal) dobândesc un caracter general.

Dacă ai curaj, citește. Dar citește, frate, citește. Nu doar cu ochii. Sau nu doar cu sufletul. Ori cu mintea. Citește cu toată ființa ta, cu ficatul, cu sternul, cu plămânii. Cu rinichii. Și cu toate petalele tale.

.......

 

Cosmin Dragoste

 


Disponibilitate

Pe stoc: Da
Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează