Parcursul viziunii noi-567 - 21-NOUTATI - Editura AIUS
Sunteti aici:Carti NOUTATI Parcursul viziunii noi
Info: Browserul dumneavoastra nu accepta cookies. Pentru a utiliza toate facilitatile magazinului, va rugam sa activati cookies.
PrinteazaTrimite e-mail
Panorama literaturii române contemporanePartida de Mah-Jong a Împăratului
Parcursul viziunii noi
Mareste imaginea

Parcursul viziunii noi

30.00 RON

NOUTATI
Pune o intrebare despre acest produs

 

Autor:

Johan Sebastian Berglund

ISBN: 978-606-092-085-4
An de apariţie: 2023
Format: A5
Nr. de pagini: 116
   
Prezentare:

      La un an de la lansarea primului volum de proză – Călătorie în timp, 2021 – , și la 19 ani de la emoția primelor poezii –captate, scrise cu grijă, ilustrate și legate în copertele cărților de jucărie, pe care le făcea împreună cu fratele lui, și la 9 ani de la apariția intenției de la 20 de ani, de a restitui informația primită – într-o formă lirică printr-un perpetuum mobile al izvorului nesecat de creativitate cu care Universul ne-a binecuvântat pe noi ca oameni, creația fiind însăși sensul vieții, Johan Sebastian Berglund vine în forță și călcând în picioare orice prejudecată și îndoială, se avântă cu încredere în valurile eternei creații artistice prin acest volum de poezii intitulat – Parcursul viziunii noi – reamintindu-ne că ce este SUS este și JOS, și că pentru a înțelege Macrocosmosul, avem nevoie de a privi Microcosmosul din noi, și conectați prin marele ocean magnetic al iubirii universale, ne îndeamnă să ne lăsăm purtați ivirii în captarea undelor ce stau la baza sunetul primordial al vibrației – CUVÂNTUL și să înapoiem Universului lumina redată sufletului nostru prin spirit, ascensionând-o prin creație.

 

 Monica Berglund

 

     Volumul de versuri Parcursul viziunii noi al tânărului Johan Sebastian Berglund este un exercițiu de cunoaștere de sine și un gest de maturitate interioară prin prisma sensibilității poetice pe care o manifestă în poemele despre ipostazele iubirii, micile drame existențiale, dulci amintiri, până la descrierea lumilor paralele, a paradisurilor ascunse în noi, a tăcerii care potențează semnificațiile poetice ale trăirilor noastre. Parcursul viziunii noi – reprezintă o descriere a călătoriei spre Sine, a drumului pe care fiecare îl parcurge (in)conștient pe parcursul procesului de individuație. Să fim alături de Johan Sebastian și să-i dorim succes pe calea poeziei!

 

Petrișor Miliaru

   

 


Disponibilitate

Pe stoc: Da
Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează