Materiale pentru construcții-411 - 55-Tehnice - Editura AIUS
Sunteti aici:Carti Tehnice Materiale pentru construcții
Info: Browserul dumneavoastra nu accepta cookies. Pentru a utiliza toate facilitatile magazinului, va rugam sa activati cookies.
PrinteazaTrimite e-mail
Matematica şi exploararea mediului (Clasa pregătitoare)Meridian. 1934-1946

Materiale pentru construcții


( Aius PrintEd )
68.00 RON

Pune o intrebare despre acest produs

 
Autor:

Cristian Burada

ISBN: 978-606-562-630-0
An de apariţie: 2016
Format: A5
Nr. de pagini: 246
Prezentare:
Materialele pentru construcţii reprezintă suma produselor naturale sau artificiale, care pot să fie utilizate la alcătuirea construcţiilor, atât la edificarea structurilor de rezistenţă ale acestora, dar şi la executarea diverselor finisaje.
 
La alcătuirea prezentei lucrări, au fost utilizate informaţii de dată recentă, atât din punct de vedere al legislaţiei specifice în ceea ce priveşte procedurile de încercări în laboratoare pentru materialele de construcţii, evaluarea și autorizarea laboratoarelor de încercări în construcții, dar şi privitor la modalităţile de obţinere şi utilizare a unora dintre cele mai uzuale materiale pentru construcţii.
Lucrarea este structurată în cinci capitole, astfel: 
Capitolul I - Managementul și sistemul calității în construcții; modalități de introducere pe piață a materialelor, evaluarea și autorizarea laboratoarelor de încercări în construcții;
Capitolul II - Proprietăți fizico-mecanice ale materialelor pentru construcții;
Capitolul III - Tipuri de lianți utilizați la alcătuirea materilalelor pentru construcții;
Capitolul IV - Materiale compozite, alcătuire, caracteristici, utilizare;
Capitolul V - Determinări de laborator pe agregate.
Lucrarea se adresează în egală măsură atât studenților de la secțiile de construcții ale universităților din România cât și, în egală măsură, specialiștilor care își desfășoară activitatea în domeniul construcțiilor (execuție, proiectare, cercetare).