Viața pe aripi de curcubeu (vol. I)-556 - 59-Cărțile exilului - Editura AIUS
Sunteti aici:Carti Cărțile exilului Viața pe aripi de curcubeu (vol. I)
Info: Browserul dumneavoastra nu accepta cookies. Pentru a utiliza toate facilitatile magazinului, va rugam sa activati cookies.
PrinteazaTrimite e-mail
Viaţa ca un zidVictor Brauner 120

Viața pe aripi de curcubeu (vol. I)

Wladimir Paskievici

( Aius PrintEd )
50.00 RON

Pune o intrebare despre acest produs

 

Autor:

Wladimir Paskievici

ISBN:

978-606-092-050-2

978–606–092–051-9

Editura: Aius
An de apariţie: 2022
Format: A5
Nr. de pagini: 344
Prezentare:

    „Mi-a fost hărăzită o viaţă bogată în evenimente, în sentimente, în chibzuiri. Am călătorit mult, pe aproape toate continentele. Asta mi-a îngăduit să observ medii şi culturi diferite, să învăţ multe limbi şi să mă înfrupt din roadele pârguite ale multor civilizaţii de vază.”

 

Wladimir PASKIEVICI

 
   „Viaţa pe aripi de curcubeu se numește în limba română cartea de memorii a lui Wladimir Paskievici, pe care am decis s-o traduc în semn de preţuire, considerând nu doar că personalitatea sa merită cunoscută în România, dar, mai ales, că «învăţăturile» regăsite în paginile ei pot exercita o influenţă benefică asupra oricărui cititor.”
 
Mihaela PASAT
 
   „Un destin marcat de Istorie, o călătorie inițiatică prin țări și continente, un model de formare a unui intelectual din exilul românesc, Memoriile lui Wladimir Paskievici sunt nu numai DOCUMENT DE VIAȚĂ individuală, dar și DOCUMENT ISTORIC. Cartea poate fi citită în cheia unui roman de aventuri, un Bildungsroman, plin totodată de informații despre lumea de ieri (dinainte și de după al II-lea război) din România, Italia, Argentina, Franța, Canada.”
 
Mihaela ALBU