Termeni si conditii - Editura AIUS
You are here:Terms and conditions

Termeni si conditii

There are no translations available.

Conditii legale

Acest site functioneaza conform prevederilor legale ale statului roman.

Drepturi de autor

Toate informatiile continute in acest site: imagini, texte, grafice, logo-uri, grafica web, scripturi, programe, precum si orice alte date sunt proprietatea Editurii AIUS si sunt aparate de legea privind protectia drepturilor de autor. Nici un material nu poate fi reprodus fara permisiunea editurii. Folosirea oricaruia dintre elementele enumerate fara obtinerea acordului editurii se pedepseste conform legilor in vigoare.

Securitatea datelor

Editura AIUS nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea site-ului si nu poate fi facuta responsabila pentru eventualele pierderi de informatii cauzate de disfunctionalitati ale severului pe care este postat site-ul.

Confidentialitatea datelor personale

Editura AIUS se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor dumneavoastra personale si sa nu furnizeze nici unei alte parti baza de date care contine datele dumneavoastra.

Responsabilitatea in privinta comenzilor

Editura AIUS nu poate garanta existenta permanenta in stoc a tuturor cartilor afisate. Din acest motiv, editura isi rezerva dreptul de a nu onora o comanda daca titlul respectiv a fost epuizat, in conditiile unei notificari prealabile.

 

Utilizarea site-ului Editurii AIUS implica acceptarea acestor termeni si conditii.