Iubire la juma' de pret-277 - 15-EpicArt - Editura AIUS
Sunteti aici:Carti EpicArt Iubire la juma' de preţ
Info: Browserul dumneavoastra nu accepta cookies. Pentru a utiliza toate facilitatile magazinului, va rugam sa activati cookies.
PrinteazaTrimite e-mail
Istoria universală a teatrului (set 4 volume)Iubiri... şi iubiri
Iubire la juma' de preţ
Mareste imaginea

Iubire la juma' de preţ

15.00 RON

EpicArt
Pune o intrebare despre acest produs

 

Autor:

Andreea Pîrşu

ISBN: 978-606-562-321-7
An de apariţie: 2013
Format: A5
Nr. de pagini: 100
Prezentare:

Romanul Andreei Pîrşu se poate încadra, chiar dacă nu în sensul cel mai strict al cuvân­tului, în acel tip de literatură cunoscut în Occident sub numele de „Chick Lit”, ce s-a lansat pe piaţă o dată cu Bridget Jones's Diary de Helen Fielding, personaj care a declanşat moda cărţilor despre femei independente, afla­te în căutarea unui iubit, de succesul în carieră şi stăpânite de dorinţa de a avea un look în conformitate cu tendinţele actuale din fashion, un gen literar captivant, caracterizat de un stil accesibil, alert şi un umor rafinat.

Romanul Iubire la juma' de preţ este repre­zen­tativ pentru lite­ratura recentă, pentru literatura ca emoticon, în sensul că ea ilustrează felul di­rect şi firesc în care tânăra generaţie îşi mani­festă şi îşi reprezintă afecţiunea, precum şi toată paleta de valori ce emană în jurul sentimentelor aflate în plină expansiune la vârsta tinereţii.

 


Disponibilitate

Acest produs nu este disponibil in prezent.
De obicei se expediaza in :

not_available.gif


Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează