Iubire la juma' de pret-277 - 15-EpicArt - Editura AIUS
You are here:Carti EpicArt Iubire la juma' de preţ
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
PrintE-mail
Istoria universală a teatrului (set 4 volume)Iubiri... şi iubiri
Iubire la juma' de preţ
View Full-Size Image

Iubire la juma' de preţ

15.00 RON

EpicArt
Ask a question about this product

 

Autor:

Andreea Pîrşu

ISBN: 978-606-562-321-7
An de apariţie: 2013
Format: A5
Nr. de pagini: 100
Prezentare:

Romanul Andreei Pîrşu se poate încadra, chiar dacă nu în sensul cel mai strict al cuvân­tului, în acel tip de literatură cunoscut în Occident sub numele de „Chick Lit”, ce s-a lansat pe piaţă o dată cu Bridget Jones's Diary de Helen Fielding, personaj care a declanşat moda cărţilor despre femei independente, afla­te în căutarea unui iubit, de succesul în carieră şi stăpânite de dorinţa de a avea un look în conformitate cu tendinţele actuale din fashion, un gen literar captivant, caracterizat de un stil accesibil, alert şi un umor rafinat.

Romanul Iubire la juma' de preţ este repre­zen­tativ pentru lite­ratura recentă, pentru literatura ca emoticon, în sensul că ea ilustrează felul di­rect şi firesc în care tânăra generaţie îşi mani­festă şi îşi reprezintă afecţiunea, precum şi toată paleta de valori ce emană în jurul sentimentelor aflate în plină expansiune la vârsta tinereţii.

 


Availability

This product is currently not available.
Usually ships in:

not_available.gif


Add comment


Security code
Refresh