Povești săltărețe-486 - 21-New Release Books - Editura AIUS
You are here:Carti New Release Books Povești săltărețe (conține audiobook) - ilustrații în acuarelă
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
PrintE-mail
Poveşti pentru vacanţa de CrăciunPresa literară din Oltenia
Povești săltărețe (conține audiobook) - ilustrații în acuarelă
View Full-Size Image

Povești săltărețe (conține audiobook) - ilustrații în acuarelă

34.00 RON

New Release Books
Ask a question about this product

 

   
Autor:

Ramona Bădescu

ISBN: 978-606-562-855-7
An de apariţie: 2020
Format: 19*19 cm
Ilustrații: Cristina Diana Enache
Nr. de pagini: 50
Prezentare:

   Poveștile săltărețe – jucăușe, optimiste, pline de lumină – au fost născocite în seri tihnite pentru copiii aflați mereu în căutare de aventuri noi. Sunt poveștile zilelor noastre din care lipsesc lupii „moralizatori”,  povești savuroase ce detectează frumuseţea  în cele mai (aparent) obișnuite lucruri și întâmplări. Răsfoindu-le cu mâini mici și minți curioase, nici nu vă dați seama cum  aceste năstrușnice povești  aduc capătul lumii chiar aici... sau acolo...  ori  dincoace...

 

   Ramona Bădescu este pasionată de literatura pentru copii, poezie și fotografie artistică. A lucrat în mass-media și întotdeauna a fost atrasă de povești. Susține ateliere de scriere creativă pentru copii, Detectivi printre cuvinte, și pregătește un curs de dezvoltare personală care îi ajută pe copii să descopere ce talent ascuns au. De asemenea, din pasiunea pentru poezia japoneză, a publicat cartea de versuri în stil haiku „Floare de cireș” și a inițiat atelierele Sakura pentru cei care doresc să se reconecteze la natură și la ei înșiși.

 


 

 

 


Availability

In Stock: Yes
Add comment


Security code
Refresh