Șamanul-477 - 35-Fiction - Editura AIUS
You are here:Carti Fiction Șamanul
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
PrintE-mail
Să prevenim boala virală Ebola (EVD) cu plante medicinaleSănătate, boli și vindecare în timpurile biblice
Șamanul
View Full-Size Image

Șamanul

35.00 RON

Fiction
Ask a question about this product

 

Autorul: Aurora Dumitrescu
ISBN: 978-606-562-819-9
An de apariţie: 2019
Format: 13*20 cm
Nr. de pagini: 290
Prezentare:

     Șamanul, cel mai recent roman al Aurorei Dumitrescu, abandonează tiparele modernității, care consacră literatura ca joc intelectual gratuit și demonstrație de rafinament tehnic, pentru funcția inițiatică de la începuturile artei.
      Eroii, în care ne regăsim, sunt angajați, ca într‑un veritabil basm, în călătorii inițiatice pe „tărâmul celălalt”, din Peru în Nepal, unde, obligați să își abandoneze habitudinile care îi fac prizonieri ai igno­ranței, redes­coperă energiile arhetipale elibe­ratoare de frica morții și a suferinței.
     Încercările dramatice sau tragice cu care se con­fruntă se constituie într-o terapie ce le reve­lea­ză treptele înțelep­ciunii de a-și asuma inevita­bilele accidente biografice în destin și a se bucura de șan­sa vieții.
     Conectând energia minții cu aceea a inimii, Șamanul ne propune, prin chiar efortul de cunoaș­tere și auto­inițiere al autoarei, o cale de a deveni, la sfârșitul lecturii, mai buni, mai împliniți!
     Șamanul este o carte care merita mii de cititori!

 

Nicolae Marinescu

   

 

 


Availability

In Stock: Yes
Add comment


Security code
Refresh